La casa dels chefs
La Rachel és la nostra amfitriona en aquesta fantàstica casa del north side de Chicago amb olor a mantega francesa. "A casa nostra no entra la soda" ens deia ahir aquesta peculiar teenager nordamericana que potser a primera vista és tal i com ens la podríem imaginar, però que ens sorprèn (sempre que aconseguim entendre el que ens diu) amb un irònic sentit de l'humor: "a vegades ens agrada jugar a ser unes adolescents molt superficials". En aquesta casa no entra la Coca-cola i les parets són plenes de dibuixos i fotografies, llibres de gran literatura nordamericana (amanida amb algun bestseller, ups) i mobles vintage. Tot plegat encantadorament desordenat. L'Eric, el pare que està de vacances a Mèxic, és fotògraf de cuiners (una bata de cuina signada per Paul Bocusse presideix la cuina) i un apassionat de l'slow food. I avui hem esmorzat baggels... amb mantega, of course.
(Lincoln Public Library, Chicago, 10:27AM)

] Aquest bloc resumeix el viatge pel continent americà que vam començar un 20 de juliol a Chicago i que, 4 mesos i una setmana després, ens va deixar a Buenos Aires, Argentina. Entremig --i, naturalment, deixant-nos alguna coseta--, Wisconsin, Indiana, Nevada, Arizona, Califòrnia; Mèxic DF, Oaxaca, Chiapas, Yucatán; Tikal i Antigua a Guatemala; el volcà Arenal i el Carib a Costa Rica; Bocas del Toro a Panamà; i Iguazú, Salta, Mendoza, Bariloche, Puerto Madryn, El Calafate i, per últim, i suposem que ben simbòlicament, Ushuaia, la ciutat més austral del món, a tocar de l'Antàrtida, a Argentina.


0 Comments:
Publica un comentari a l'entrada
<< Home